BejelentésManduradream
Álmod, vágyad, teljesül!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:ONE LINE. ONE TEAM. ONE VISION!

A sikerességben nincs semmi misztikus, nem más, mint meglátni azt, amit az élet, vagy egy üzleti lehetőség meghoz.

Köszöntelek és kívánom, hogy Találd meg ezen az oldalon azt, ami fordulatot hozhat az életedben.Ha otthon dolgozol online munkavégzésedhez online képzésekkel, jól felfogott érdekedben történő önképzésekkel szerezheted meg a szükséges ismereteket, tapasztalatokat. És bármilyen vezetői pozíciót elérhetsz, szinte bármilyen jövedelmet megteremthetsz, a határ csak a csillagos ég!
Hogy otthon dolgozz Interneten, nélkülözhetetlen az E-mail levelező, közösségi-, fórum- és hirdetői portálok, chat, skype, web-konferencia kommunikációs eszközök kezelési ismerete.

HIT, KITARTÁS, TÜRELEM, SZORGALOM, ÖNBIZALOM amire a legjobban szükséged lesz!
Minden döntés felelőssége a Tiéd, azok következményeit Te viseled, ugyanakkor a Sikerekkel járó hasznot is 100%-ban TE aratod le!
Magam hosszabb ideje foglalkozom, és tanulom az internetes network marketinget.
Azért foglalkozom ezzel, mert ebben látom a jövő útját, és a lehetőség mindannyiunk számára nyitva van, hogy minőségében más, szebb életet teremtsünk. Az internet segítségével nagyszerű barátokat találtam, csodálatos embereket ismertem meg. Biztosan Te is tenni akarsz, változtatni akarsz, lehetőséget akarsz egy szebb jövőért, magadért és a családodért!Az érdeklődőimnek csak a lehetőséget mutatom meg, a döntés
az a Te dolgod, ha szeretnél változtatni és megoldást találtál, elképzeléseidnek megfelel, csak akkor válaszd a Mandurát!


A Mandura mint a szélvész, úgy érkezett Magyarországra!

Amerikai sikere után, a Mandura nem kevesebb célt tűzött ki, mint 2010-ben 29 európai ország piacnyitását és meghódítását. Ehhez nagyban hozzájárul a cég világviszonylatban is egyedülálló újdonságnak számító, zseniális felépítésű kompenzációs terve, melyet a cég vezetői megalkottak.
A Mandurát úgy alkották meg, hogy mindenki motivált legyen, mert rövid idő alatt eredményt érhetsz el. Minden információt képzési anyagot ingyenesen biztosítunk számodra.
A network marketing történetében egyedülálló egyvonalas rendszer rendkívüli népszerűségnek örvend.
Ez azt jelenti, ha Te már beregisztráltál, aki utánad csatlakozik a sorban, mindenki alád kerül. Ez napi szinten ötszáz fő belépőt jelent. Amíg ezt olvasod, addig percenként hárman beregisztráltak valaki alá. Ne szalaszd el, és legyél Te a következő, akihez majd csatlakoznak!

Szeretnék csatlakozni ITT>>
Szponzor oldalon a magyar nyelvű fordítást, az oldal alján felsorolt zászlók kiválasztásával érheted el.
A Mandura az első olyan cég ami megvalósítja a LINEÁRIS kompenzációs terv-et.
Ezzel a forradalmian új tervvel, mindenki aki Mandura IBO-nak csatlakozik megkapja csapatába azokat akik utána csatlakoznak IBO-ként, függetlenül attól, hogy ki szponzorálta személyesen.


A Zseniális elszámolási szisztéma, rövid idő alatt rendkívül magas szintre juttat!
VEDD KI A RÉSZED BELŐLE!

Több féle módon jutsz bevételhez!
1. Kiskereskedelmi eladás QV ( 50%)
2. Group Volume Bonus GV ( 50%)
3. Team Volume Bonus TV ( 20%)
4. Kiemelt rendelési Bonus GV ( 35-95$)
5. Autó támogatási Bónus (500 – 1500$)
Royal Centurion Szinteken
A Mandura a forgalom 20 %-át 1-1 % (pool) formájában szétosztja a megszerzett szintek
(ranks) tulajdonosai között!

Ez havi szinten több ezer dollár passzív jövedelmet eredményezhet!
Hogy minél előbb részesülj, regisztrálj, és add tovább a lehetőséget másoknak is!

Regisztrálásod, amennyiben nem kéred hogy én regisztráljalak, a Mandura szponzor oldalon teheted! (translate: magyar zászló klikk)
Mandura szponzor oldal


A regisztráció után minden tag saját webirodát kap (Mandura Back Office), amelyben nyomon tudja követni a csoportja bővülését (az értékesítési vonal azonnal növekedni kezd!), a termékrendeléseket, a jutalékokat.

Webiroda alapismeretek

Továbbá, a regisztrációddal egy meghívásunkat tolmácsoljuk, élő webkonferencia keretében a Mandura Team vezetője tart előadást, ahol részletesen hallhatsz az üzletről a végtelen kereseti lehetőségről, termékekről, és arról a missziórol amit az Amerikai cég felvállalt a világon. Miszerint minden értékesített üveg/liter Mandura ital árából, minden nap egy-egy éhező gyermek étkeztetését fizeti, az adott országban.
Azt hiszem, ilyen nemes hozzáállás, csak pozitívan befolyásolja azokat az embereket akik megismerik, megszeretik, és részt vesznek munkánkban, úgy hogy jól érzik magukat benne.
Addig is hallgasd meg: PrezentációnkITT>> a termékekről, jutalékról és az üzletről.
A Mandura Team minden segítséget megad belépő munkatársainak, egy nagyvonalúan létrehozott motiváló, üzletépítő, információs oldallal.Elindítás


További menüben a mandura termékeit ismerheted meg
A királyok itala

Mandura Trím

Elérhetőségem:
vasarlokedv@gmail.com


"Legyen ma béke belül. Bízz abban, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Ne feledkezz meg a végtelen lehetőségekről, amelyek a hitből születnek benned és másokban. Használd azokat, amiket adnak neked, és add tovább a szeretetet, amelyet kapsz. Légy elégedett önmagaddal, úgy ahogy vagy. Hagyd ezt a tudást beépülni a csontjaidba, és add meg a lelkednek az éneklés, a tánc, az ima és a szeretet szabadságát. Ez mindannyiunk számára létezik."


Szürke.hu - Kategorizált Magyar Linkkatalógus

Linkkatalógus

link hirdetés linkgyűjtemény Linkcsere.eu


Üzenetküldés
Minden érdeklődést, véleményt, az oldalról itt küldhetsz ! Elvira

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!